Äänimaljahoidot

Värähtelytaajuuden muutos saa fyysisien, emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen kehomme värähtelemään sopusointuisesti niin, että voimme olla terveitä. 

Olemme kaikki värähtelyä - erilaisia alkulähteen aaltomuodon osia, jotka ilmenevät erilaisina ääninä ja väreinä monen monissa galakseissa ja maailmankaikkeudessa. Olemme kaikki värähtelyä ja ääntä. Kyse on samasta asiasta. Ja tuota värähtelytaajuutta voidaan muuttaa ja sen muuttaminen on olennainen osa terveyden, tasapainon ja tietoisuuden kannalta. Värähtelytaajuuden muutokseen perustuu kaikki luonnolliset parantamismenetelmät, kuten esim. akupunktio, homeopatia, energiahoidot, enkelihoito, reiki - ja äänimaljahoito.

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan, reikihoitoon, enkelihoitoon, jne. Äänimaljahoito on myös ihana hoitomuoto raskaanaoleville, koska hoito tavoittaa myös kohdussa asustavan sikiön. 

Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Hoidossa kehon päälle asetettuun maljaan napautetaan kevyesti iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussasi. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 % riippuen henkilön iästä ja rasvan määrästä. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: auditiivisesti eli kuuloaistin kautta, aivojen kautta, anatomisesti sekä energiatasolla. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat myös verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen, lihasjännitysten helpottuminen.

Energiatasolla äänimaljahoito vaikuttaa sekä asiakkaan auran värähtelytasoa kohottavasti että stimuloiden energian virtausta energiakanavissa eli meridiaaneissa. Hoito tasapainottaa myös chakroja eli energiakeskuksia, jolloin maljoja käytetään asiakkaan keholla eri chakrojen päällä.

 Äänimaljameditaatio.
♥Aloitan äänimaljojen soiton kehosi ulkopuolella vieden sinua sanallisesti syvemmälle rentoutumisen tilaan.
♥ Johdatan sinua sanallisesti mielenmatkalle, jossa voit kohdata oman voimaeläimesi ja henkioppaasi jos olet valmis kohtaamaan heidät!
♥ Mielenmatkalla voit nähdä ja kokea myös asioita joista unelmoit tai haaveilet.
♥ Matkalta voit saada apua rentoutumiseen, stressiin, unettomuuteen, oivalluksia omaan elämään, kiitollisuutta, hyvääoloa, elinvoimaa, uskoa.
♥ Välitän energiaa ja tasapainotan chakroja äänimaljahoidon aikana.
♥ Jokainen saa nostaa viestin yksisarvis- ja enkelikorteista ♥
♥ Äänimaljahieronta, äänikylpy ja äänimaljameditaatio on ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä syvärentoutusmuoto, joka perustuu äänen harmonisoivaan vaikutukseen.

♥ Äänimaljaa soitettaessa keholla, kehon noin 100 triljoonaa solua saa hierontaa niissä olevan veden värähdellessä. Maljan hellä sointi saa vesimolekyylit järjestäytymään luonnossa esiintyviin muotoihin, mandaloihin. Hoitavien maljojen ääni ja värähtely keholla saattavat meidät hellästi syvän rentoutumisen tilaan ja johdattavat meidät matkalle kehon, mielen ja sielun harmoniaan.
♥ Mihin vaikutus perustuu
Äänimalja on muodoltaan kuin äidin kohtu. Sen tuottamat ylä-äänet ovat samankaltaisia värähtelyjä, mitä saimme kuulla ja tuntea sikiönä lapsiveden kautta. Äänimaljan värähtely herättää alitajunnassamme muiston sikiökauden täydellisestä perusturvallisuuden ajasta. Perusturvallisuus herättää luottamuksen, joka saa aikaan antautumisen ja rentoutumisen.
♥ Äänet vaikuttavat ihmiseen suoraan limbisen järjestelmän kautta. Musiikin on todettu vaikuttavan keskushermoston prosessointiin, autonomiseen hermostoon, hengitykseen, pulssiin ja lihasjännitykseen. Äänimaljojen värähtely keholla vaikuttaa mm. oksitosiinin, noradrenaliinin, dopamiinin, endorfiinin ja serotoniinin erittymiseen.

 Kesto 60-90min sis.keskustelun teen ja viestit korteista.

 satumaisethyvinvointipalvelut@gmail.com

Äänimaljahieronta on syvärentoutusmenetelmä, joka hoivaa lempeästi kehoa ja mieltä. 

♥ Syvärentoutuksessa soitan pehmeästi asiakkaan kehon päälle asetettuja äänimaljoja asiakas on sekä päinmaakuullaan ja selinmakuullaan. 

♥ Maljojen synnyttämä matalataajuinen ääni sekä värähtely saavat kudokset resonoimaan ja tuottamaan kehossa syvän rentoutuneisuuden tilan. Jännitys laukeaa lihaksista, verenkierto paranee, kehon osat rentoutuvat ja lämpenevät, autonominen hermosto rauhoittuu ja aineenvaihdunta aktivoituu. 

♥ Äänimaljahieronta saa kehon yli sata biljoonaa solua värähtelemään.

 ♥ Äänimaljahoito perustuu 5 000 vuotta vanhaan idän kulttuurien käyttämään Veda-menetelmään, jonka mukaan ihmisellä on alkukantainen tarve muodostaa ääniä ja käyttää niiden tuottamaa energiaa hyödyksi terveytensä ylläpidossa.

 Kesto 60 min ( sis. alkujohdanto ) 

sisältää teen ja viestit korteista <3

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. 

♥ Sointukylvyssä voit antaa harmonisten äänten lempeän värähtelyn johdattaa sinut rentoutumiseen, jossa koko olemuksesi voi päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Se mahdollistaa äänten synnyttämän perusluottamuksen ja antautumisen kautta syvän rentoutumisen ja stressistä vapautumisen.

♥ Sointukylpy on jokaiselle kokijalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Olemme hetkessä juuri sellaisina kuin olemme, arvokkaina kaikkinensa.

♥ Sointukylvyssä ryhmä makaa mukavasti viltin alla jumppapatjoilla. Jokaisella on omalla alustallaan turvapaikka, oma tila. Sointukylpyohjaaja soittaa äänimaljoja luoden näin tilaan harmonisen äänimaailman.

♥ Sointukylvyt sopivat kaikenlaisille ryhmille, perheille, ystäväporukoille, harrastusryhmille, matkailijoille sekä  myös yritysten tai työyhteisöjen työhyvinvointia edistävään toimintaan.

♥ Kysy tarjousta omalle ryhmällesi!

Kesto 60 min. (sis. alkujohdanto )