Tietoa energiahoidoista!

Haluatko voida vielä paremmin henkisesti sekä fyysisesti?

Haluatko löytää ilon elämään, antaa anteeksi itselle tai muille, päästä eroon traumoista tai masennuksesta. Onko sinulle jotain mystisiä kipuja, etkä tiedä mistä ne ovat tulleet?

Esim. Selkä-, hartia-, olkapää tai polvikipuja.

Apu voi olla lähempänä kuin uskotkaan!

Olet ehkä kokeillut monenlaisia hoitoja, eikä mistään ole ollut apua, mutta oletko kokeillut vielä lempeää energiahoitoa, jossa käytetään apuna Eft menetelmää, jota käyttävät jo useat terapeutut ja ovat todenneet sen toimivaksi menetelmäksi.

Lisänä voidaan keskuskustella asioista ratkaisukeskeisesti kuinka edetä ongelmien kanssa tästä eteenpäin.

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi vuosina 2022-2024Monet ihmiset ovat saaneet apua mitä ihmeellisimpiin vaivoihin näiden hoitometetelmien avulla jo yhdellä hoitokerralla.

Joskus jos trauma / vaiva on lähtöisin jostain kaukaa nuoruudesta, silloin voi hoitokertoja tarvita useamman, mutta jokaisen hoitokerran jälkeen olosi taatusti paranee ja kevenee.

Annan hoidoistani aina 100% Hoitotakuun, jos koet ettei hoidosta ollut yhtään mitään apua, niin saat toisen hoidon ilmaiseksi!

Energeettisen jäsenkorjauksen tarkoituksena on korjata kehon virheasentoja,  jolloin kehoon saadaan luonnollinen ja tasapainoinen asento.

Virheasennot ja erilaiset kivut johtuvat hyvin usein henkisistä ongelmista.Siksi on äärimmäisen tärkeää löytää traumat ja stressinaiheuttajat, jotka mahdollisesti ovat aiheuttaneet virheasennot ja kiputilat.

Tällä kokonaisvaltaisella hoitomuodolla on parannettu mitä ihmeellisimpiä vaivoja.

Keho on dynaaminen kokonaisuus. Jos yksikin paikka on vinossa, kehoon tulee virheasentoja, koska keho pyrkii kompensoimaan tilannetta.

Apua vaikeisiinkin kipuihin

Energeettisen jäsenkorjauksen seurauksena vaikeatkin krooniset kivut ovat helpottaneet ja "mystisiin" kipuihin on viimeinkin löytynyt apu ja selitys.

Kaikki kehon asentoa korjaavat toimenpiteet tehdään pehmeästi avaamalla kehon lihaksia ja energiatukkeumia. Hoidossa ei tehdä mitään voimakkaita "ruksautuksia" tai manipulaatioliikkeitä, joten hoito on täysin turvallista. Hoito sopii pienille lapsille, vanhuksille ja jopa raskaana oleville naisille.

Energiahoito yhdistettynä eft hoitoihin on todella tehokas hoitomuoto monenlaisiin vaivoihin. Näillä voidaan hoitaa esim. erilaisia allergioita, pelkotiloja, traumoja, masennusta ja kiputiloja. Yleensä vaatii 2-3 hoitokertaa, jotta saadaan käsiteltyä kaikki asiat ja näin päästään parhaaseen hoitotulokseen.Riippuvuus

Kännykkä, alkoholi, tupakka, netti, raha ym, lista on loputon!

Tunteet syvälle sisään kätketty on ja ulospääsy sieltä mahdoton,

tälläinen olotila sinulla silloin on, kun elämä toisinaan on iloton.

Riippuvuudesta irti pääset kyllä, jos tahtoa tarpeeksi löytyy sulta,

sen voittaminen on kuin se olisi mahtavaa unta.

-Irti pääsen  kyllä, kun käyn tunteet pahat läpi ja päästän sitten niistä irti.-