Ota yhteyttä ja voi paremmin!

Ota yhteyttä jos haluat hierontaa /  muuta hoitoaikaa tai ostaa lahjakortin! 

Voidaan suunnitella myös yhdessä hemmottelupaketti synttäri,- polttari, valmistujais ym. lahjaksi.

Jos haluat palveluja muuallepäin Suomea tai järjestää hyvinvointipäivän, niin minulta löytyy yhteistyökumppaneita ja voidaan järjestää sellainen päivä tai tapahtuma, joka täyttää siniún toiveesi!

Päätoimitilani sijaitsee Hotel Sawohousella, joka on on pieni, kodikas boutique hotelli Kuopiossa. Hotelli  sijaitsee noin 7 kilometrin päässä kuopion keskustasta ja viiden minuutin ajomatkan päässä Matkuksen ostoskeskuksesta. Meille on helppo poiketa moottoritieltä ja tilava maksuton parkkipaikkamme mahdollistaa suurienkin ajoneuvojen paikoituksen. Hotellilta on erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan, linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä puolen tunnin välein . Jos haluat majoittua tässä kodikkaassa hotellissa niin varaa huone nettisivujen kautta!


  • Toivala ja kotikäynnit
  • Varaukset puhelimitse!
  • 044 3261044
  • satumaisethyvinvointipalvelut@gmail.com

 Kaikki vastaukset löytyy sisältämme, kunhan vaan sen ymmärrämme. Kun kuuntelet sielun sisäistä ääntä, saat vastauksen kaikkeen mikä askarrutti päätä. Laita silmäsi kiinni ja hiljennä mielen häly. Kun mieli on hiljaa, niin vastaukset antaa sielun äly. Kuuntelen sieluni sisäistä ääntä.