Perhejoogaa & Lastenjoogaa

Perhejooga tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden harrastaa yhdessä liikuntaa, hauskalla tavalla kuunnellen joogasatuja 🙉🙊👩‍👧

​Voit ottaa mukaan kurssille äitin, isin, siskon, veljen, mummun, ukin, setän, tätin, taikka ystävän. Lapset voivat olla iältään n. 3 vuotiaasta ylöspäin.

Et tarvitse aiempaa jooga taustaa, koska jokainen joogaa juuri sellaisena kuin on ja tärkeintähän on hauska yhdessä tekeminen!

Lasten joogassa liikutaan, leikitään ja rentoudutaan. Tutustumme joogaliikkeisiin eli asanoihin joogasadun kautta. Teemme keskittymiskykyä parantavia ja rentouttavia hengitysharjoituksia sekä harjoittelemme rauhoittumista ja rentoutumista.

Jooga kehittää mm. lapsen ryhtiä, voimaa, notkeutta ja tasapainoa sekä keskittymiskykyä, itsetuntoa, kehotietoisuutta ja kykyä rentoutua. Jooga innostaa lasta liikkumaan ilman suorittamista - joogassa ei kilpailla tai verrata. Jooga voi olla lapsen ensimmäinen liikuntaharrastus tai tukea muiden lajien harrastamista. Jokainen lapsi on tervetullut joogatunnille omana itsenään, omalla joogamatolla saa olla, liikkua ja rentoutua rauhassa. 

Lasten jooga on suunnattu noin 7-11 vuotiaille ja perhejooga 3-11 vuotiaille lapsille ja aikuisille.


Mukaan joogaan lapsi ja aikuinen tarvitsee mukavat ja joustavat vaatteet ja joogamaton, jos salilla ei niitä ole valmiina. Vanhemmat voivat odotella ulkopuolella jos on kyse lasten joogasta.

Perhejoogassa vanhemmat tekevät mukana liikkeitä asettuen lapsen tasolle kokemaan asioita lapsen silmin.

Joogatunnit ohjaa Satu Filipczak-Räty. Satu on liikunnanohjaaja, koulutettu hieroja sekä perhejooga ja lasten jooga ohjaaja.

Kouluttajanani toimi Anne Slåen. Anne on äiti ja joogaopettaja (RYT200, yinjoogaopettaja), joka ohjaa joogaa sekä lapsille että aikuisille. 

Lasten joogaohjaajaksi (Barnyoga.com) sekä ohjaajakoulutuksen vetäjäksi Anne on kouluttautunut Ruotsissa Angelica Henrikssonin opissa. Akateemiselta koulutukseltaan Anne on oikeustieteen maisteri.Voit lukea lisää Annen joogapolusta sivuilta www.perhejooga.fi. / 

Kursseja järjestetään Kuopiossa ja sovitusti muuallakin!

Jos haluat perhejoogaa tai lasten joogaa tapahtumiin, syntymäpäiville, yrityspäiville, kotiin tai minne vain haluatkin niin otahhan rohkeasti yhteyttä =D

Kursseista löydät listietoa Facebook sivuiltani

https://www.facebook.com/hierontajahyvinvointi/

Lasten jooga kurssi 4 x yht. 45€ 

Perhejoogakurssi 4 x sis. aikuinen & lapsi 65e

Lisätietoja sähköpostilla satumaisethyvinvointipalvelut@gmail.com tai soittamalla 0443261044