Rentoutus & Hyvinvointi

Kun voit hyvin, olet kaunis sisäisesti sekä ulkoisesti!

Juhla paketit

Juhlapaketit sis.  Puusaunan lämmityksen ja käytön 1-2h, ulkoporealtaan käytön 1-2h, pesuaineet, pyyhkeet 8.lle, kylpytossut. Alkuskumpat, pientä suolaista ja makeaa. Tilaan saa tuoda omat juomat ja ruuat! 

Juhlapakettien hintaan kuuluu emännöinti ja loppusiivous.

Luovuus paketti: Akryylimaalausta tai oman unelmakartan tekoa

Relax paketti: Kasvonaamiot, jalkakylpy, äänimaljarentoutus + viestit korteista ( halutessa lyhyet hieronnat osallistujille )

Morsiussauna paketti: Valkeat laudeliinat, saunavasta, suolakuorinta, valmiit loitsut, valittavissa ryhmälle äänimaljarentoutus tai hieronta morsiamelle

Karaoke: JBL Partybox 710 bilekaiuttimen ja kaksi mikkiä sekä singa karaoken käytön, joka on suomen suurin ja sisältää yli 100k biisin laulukirjaston. Tunnelmaa luomaan laservalo joka sykkii musiikin tahdisssa.

Peli / Kisa; Lautapelejä, dartsitaulu, pokeri tai miniruletti ja halutessa ohjattuja pelejä ja kisoja. Kesäisin ulkopelejä. Kysy tarjousta: satumaisethyvinvointipalvelut@gmail.com 

Turvesauna & Äänimaljarentoutus

( Toivalassa, tilauksesta kotiin tai yrityskäynnille )

Arkena 2-5 hlöä 3 h 330€

Lisähenkilöt 50€

Lisätunnit 100€

Sisältää alkuun äänimaljarentoutuksen ja viestit korteista. Skumppaa, suklaata ja mansikoita ja lopuksi turvesauna puusaunassa.


Ulkoporeallas & Sauna & Äänimaljarentoutus

(Toivalassa )

Arkena 2-5 hlöä yht. 3h 330€

Lisähenkilöt 50€

 Lisätunnit 100€

Sisältää alkuun äänimaljarentoutuksen ja viestit korteista. Skumppaa, suklaata ja mansikoita. Puusaunan, ulkoporealtaan käytön, jossa kaksi hierovaa makuupaikkaa ja 3 hierovaa istuin paikkaa ja rentouttavaa musiikkia.


Stressinpoisto rentoutus

Ryhmille, sovitussa paikassa!

Rentoutuksessa keskitytään hengityksen avulla, rentouttamaan kehoa sekä mieltä. Päästetään irti negatiivisita ajutuksista ja keskitytään postiivisiin mielikuviin. Rentoutuksessa käytetään halutessa mukana äänimaljoja.


Hierontatuoli & jalkakylpy 

45min  45€  sis.

jalkakylvyn ja jalkapohjahieronnan tai käsihieronnan

60 min 65€ sis. jalkakylvyn, jalkapohjahieronnan tai käsihieronnan

Toivalan toimipisteessä!